Adverteren - Brouwer Reclame

Adverteren

Waarom led reclame?

Bewegende LED reclame heeft de hoogste attentie waarde ten opzichte van andere reclame zoals een statische billboards, reclamezuilen, dagbladen enz. Ook is het wijzigen van LED reclame uitingen relatief eenvoudig.

De kracht van reclame is herhaling, met een uitzend frequentie van 532 commercials per week wordt dit gegarandeerd en wordt uw reclame gezien door tienduizenden mensen per dag.

Plaats daarom uw reclame boodschap op het grootste LED video scherm van Arnhem. Voor de kosten hoeft u het zeker niet te laten. Tijdens de Crowdfunding periode vanaf € 44,80 per week (minimaal 4 weken).
Deze vorm van reclame maakt het, zeker voor het MKB, mogelijk om op een goedkope manier zijn dienst of product te presenteren of merknaam te versterken.

We verwachten een enorme belangstelling voor het vertonen van commercials op het scherm, dus reserveer op tijd om teleurstellingen te voorkomen.

Tijdens het reserveren wordt u gevraagd wanneer u met de reclamecampagne wilt starten. Omdat we afhankelijk zijn van wanneer het crowdfunding project is volgeschreven kan de startdatum eerder of later vallen dan gewenst. U dient hier rekening mee te houden.

Bestel nu