Crowdfunding - Brouwer Reclame

Crowdfunding

Adverteren of investeren in ons nieuwste project, een glazen gevel met een groot LED videoscherm.

Aan ons bedrijfspand aan de Overmaat 8 in Arnhem gaan we een nieuwe glazen gevel plaatsen waarachter een groot LED videoscherm geplaatst word van 20 m2. Op 16 m2. kan reclame gemaakt worden door bedrijven, instellingen en dergelijke. De overige 4 m2. is voor eigen gebruik.

De nieuwe transparante glazen gevel zorgt voor het perfect presenteren van de glazen meubels en artikelen doordat daglicht de perfecte lichtbron voor waarheidsgetrouwe weergave is. Ook zullen de etalages voor een mooie inkijk zorgen. De verouderde gevel zal na de aanpassing een strakke moderne gevel worden.

Ik wil adverteren Ik wil investeren

Huidge status crowdfunding

 • 0% voltooid
 • € 0 geïnvesteerd
 • € 0 benodigd
Voortgang project
 • 26 Juni 2014:Het crowdfunding project gaat van start.
 • 7 Juli 2014:De eerste investeerders en adverteerders
  doen inmiddels mee aan het project.

VERGUNNING

Het traject van idee tot ontwerp hebben we inmiddels achter de rug evenals de vergunning aanvraag. De Gemeente Arnhem heeft inmiddels een vergunning afgegeven.

LOCATIE

Ons bedrijfspand ligt op een absolute top locatie. Aan een druk kruispunt, tegenover de grootste uitvalsweg van de woonwijk Rijkerswoerd met ruim 5000 woningen en de doorgaande weg van winkelcentrum Kronenburg naar diversen woonwijken zoals de Laar, Elderveld en de Schuytgraaf, alsmede naar de snelweg A325 richting Elst, Nijmegen en het centrum van Arnhem.

WAAROM CROWDFUNDING

Voor innovatieve ideeën een financieringsverzoek indienen bij een bank duurt lang en is lastig. Omdat we al een zeer grote klantenkring hebben, niet alleen door de glasafdeling maar ook van onze vuurwerk- en carnavals verkopen kunnen we het ons veroorloven een eigen Crowdfunding project op te starten.
We hebben er alle vertrouwen in dat er voldoende mensen zijn om te zien dat ons bedrijf, waarin geïnvesteerd wordt zich op een positieve manier ontwikkeld.

WELKE VORM VAN CROWDFUNDING

U kunt op twee manieren deelnemen aan ons project.
 • Door reclame ruimte te reserveren op de pagina BESTELLEN, tijdens de crowdfunding periode met maar liefst 20 % korting, zorgt u er voor dat het streefbedrag wordt gehaald voor het realiseren van het project.
 • Door een bedrag te investeren in ons project, waar een uitstekende vergoeding tegenover staat, zie de pagina investeren, draagt u ook bij aan het realiseren van het project.

 • Het project kent geen deadline, maar kan wel eerder of later worden voltooid. Voor de advertenties betekend dit dat de uitzendingen ook eerder of later worden uitgezonden.


  DOELSTELLING

  Het uitbreiden van onze activiteiten zorgt voor een groei van ons bedrijf door verkoop van onze artikelen wat resulteert in een toename van ons klantenbestand en draagt er toe bij dat onze liquiditeit en marktpositie wordt versterkt. Wat betekend dat we minder gevoelig worden voor economische schommelingen.

  RISICO

  Waarom is het risico voor u als investeerder minimaal;
  Wij zijn een bedrijf wat al 30 jaar bestaat. Wij kennen alle ins en outs waar een onderneming mee te maken heeft. De bestaande locatie waar wij al bijna 25 jaar zijn gevestigd gaan we gedeeltelijk aanpassen waardoor we niet hoeven te verhuizen naar een nieuwe locatie. Door onszelf wordt een bedrag van ruim € 15.000,- geïnvesteerd in het project voor kosten architect, vergunningaanvraag, verbouw binnen zijde showroom/winkel en leveren en plaatsen van 112 m2. veiligheids HR++ dubbelglas.

  CROWDFUNDING PERIODE

  Het totale benodigde investeringsbedrag bedraagt € 83.000,-.
  Door onszelf wordt een bedrag van € 15.000,- geïnvesteerd en € 68.000,- moet worden opgehaald door middel van crowdfunding. Zodra een bedrag van € 50.000,- is bereikt zullen wij de aannemer opdracht geven voor het aanpassen van de gevel en het LED videoscherm bestellen. De verbouwing en de levertijd van het LED scherm bedragen circa 2 maanden, in deze periode moet het rest bedrag van de crowdfunding binnenkomen. In november 2014 verwachten we dat de verbouwing is afgerond en dat het LED videoscherm geplaatst is. Indien het project eerder is vol geschreven dan zullen de uitzendingen ook eerder van start gaan. Als het project later wordt volgeschreven dan zullen de uitzendingen ook later worden uitgezonden. We gaan ervan uit dat het LED videoscherm in december 2014 volledig actief is zodat alle adverteerders nog mee kunnen profiteren van deze drukke maand.

  Op het onderste gedeelte, 4 m2. van het LED scherm zullen wij zelf, voor onze activiteiten een lichtkrant weergeven. Daarnaast zullen wij op het grote scherm ook reclame uitzendingen vertonen voor onze glasverkoop, glasservice, decoratieartikelen, klein meubelen, feestartikelen, carnavalsartikelen en vuurwerk.